AVG mei 2018

Onder de naam eveWel vallen meerdere activiteiten, opdrachten en werkzaamheden. Veelal vrijwillig. Hoewel eveWel nog sterk in ontwikkeling is, wil ik met deze avg benadrukken dat ik vanuit het hart schrijf. Waar een kritische noot wordt gelegd en/of gelezen, geloof ik in mogelijkheden. Ik heb geen intentie mensen om welke reden dan ook te kwetsen.

 

Persoonlijke gegevens.

  • Blogs op aanvraag.

In blogs op aanvraag kunnen namen en plaatsen voorkomen. Deze blogs hebben de goedkeuring van de betreffende communicatiemedewerkers gekregen en zijn ten eerste door de opdrachtgever gepubliceerd al voor ik deze blog geplaatst heb.

 

  • Blogs vanuit mijzelf.

In de blogs waarbij ik bijzonderheden uit mijn leven beschrijf, benoem ik geen personen bij naam. Tenzij er toestemming van de betreffende persoon is ontvangen.

Met mijn Zorg-achtergrond ben ik zo zorgvuldig mogelijk als het gaat om privacy van anderen. Wanneer mensen zich desondanks aangesproken voelen op een negatieve manier (dit zal nooit mijn intentie zijn) en zij dit benoemen, zal ik mijn tekst aanpassen op een passende manier.

 

Wanneer ik een workshop geef en hiervoor gegevens van de deelnemers nodig zou hebben, zullen deze gegevens niet aan derden worden gedeeld. Ik schrijf geen (persoonlijke) nieuwsbrieven voor en na de workshop. Verslaglegging nadien, in de vorm van een blog,  zal zonder roepnamen beschreven worden. Tenzij er toestemming is gegeven door de betreffende perso(o)n(en). Wanneer personen zich desondanks aangesproken voelen op een negatieve manier (dit zal nooit mijn intentie zijn) en zij dit benoemen, zal ik mijn tekst aanpassen op een passende manier.

 

  • Betaalde werkzaamheden.

Factuurgegevens nodig voor de belastingwet zal ik bewaren zolang ze relevant zijn voor deze wet en mijn verplichtingen hiertoe.

Persoonlijke gegevens worden niet aan derden gegeven; d.w.z. personen/instanties/organisaties die niets te maken hebben met mijn belastingaangifte betreffende mijn uitgevoerde werkzaamheden.

Verslaglegging nadien, in de vorm van een blog,  zal zonder roepnamen beschreven worden. Tenzij er toestemming is gegeven door de betreffende perso(o)n(en). Wanneer personen zich desondanks aangesproken voelen op een negatieve manier (dit zal nooit mijn intentie zijn) en zij dit benoemen, zal ik mijn tekst aanpassen op een passende manier.

 

  • Foto- en filmmateriaal.

Zonder toestemming van de betreffende perso(o)n(en) zal er geen persoonlijk foto- en filmmateriaal getoond worden bij een blog of aankondiging van een evenement.

Wanneer personen zich desondanks aangesproken voelen op een negatieve manier (dit zal nooit mijn intentie zijn) en zij dit benoemen, zal ik mijn beeldmateriaal  aanpassen op een passende manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *