Flexkracht

Ben jij Flexkracht? Zal wel geen bewuste keuze zijn. Dit is wat ik nogal eens als reactie hoor, op de werkvloer en er buiten.

Vanmiddag een bijeenkomst voor en met flexmedewerkers. Georganiseerd door het Flexbureau van Siza. Voor de meesten een bewuste keuze om te flexwerken. Een voorname reden is regie over eigen agenda. Op de werkvloer is er oog en oor voor de cliënt. Bij het benoemen van pareltjes en dilemma’s komt het thema ‘Invloed op eigen leven’ van de cliënt indirect naar voren.

Uiteindelijk willen allemaal gezien en gehoord worden als (mede)mens.

Het is fijn om te kunnen sparren met collega-flexmedewerkers. Voor mij geven dit soort bijeenkomsten echt meerwaarde aan het werk. Netwerken; ontmoeten en delen. #siza #sizaflexbureau #netwerken #krachtenbundelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *