Buitengewoon nieuwsgierig

Omdat mijn puzzel niet alleen uit de Zorg bestaat, vandaag een bliksembezoekje aan Buitengewoon Business gebracht. De kinderen spelen elders en zo ben ik in de gelegenheid om Buitengewoon Business te bezoeken; een event voor ondernemers. Alhoewel mijn eveWel op een laag pitje staat, vlamt mijn nieuwsgierigheid en druk ik mijn belemmerende gedachten zo lang mogelijk op de achtergrond. Op de uitnodiging heb ik een aantal bekende namen gezien en ik ben nieuwsgierig naar de energie van de(ze) ondernemers. Bij entree zie ik Alies Dorgelo krachtig haar presentatie geven. Nog geen meter verder word ik ontvangen door Dennis van den Brand. Hij staat trots naast zijn banner van zijn bedrijf Gradatus. In de wandelgangen zie ik nog vele andere bekenden. In de korte tijd de inspirerende workshop Van hokjes naar puzzelstukjes van Suus Reep kunnen bijwonen. Er zijn meer bekenden die aanschuiven. Helaas te weinig tijd om iedereen te spreken en meerdere workshops te volgen. Thuis wacht weer een ander puzzelstukje op mij. #buitengewoonbusiness #buitengewonenieuwsgierigheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *