Welkom bij eveWel

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site eveWel.  Misschien heb je mij er al vaker over horen praten of heb je recent een inspiratiekaartje van mij mee naar huis genomen. Op de achterkant staat eveWel.

eveWel is ontstaan in 2016, maar eigenlijk bestaat zij al sinds 1974. Een peutermeisje die haar gegeven naam niet goed kon uitspreken en zichzelf Eve noemde. Bij het horen van haar gegeven naam zei zij vastberaden eveWel!

Als meisje en jonge vrouw heb ik leren zorgen, delen en doorzetten. Vallen en opstaan, leren dwalen, opnieuw vertrouwen in mijn eigenWijsheid. Weer geloven in de kracht van eveWel. Die vastberadenheid, eigenWijsheid en geloven in mogelijkheden kwamen in 2016 weer op mijn pad.

eveWel is mijn kiemzaad waarmee ik leer ontdekken hoe belangrijk ik verbinden, inspireren, rust creëren en ontwikkelen vind. In willekeurige volgorde versterken mijn kernwaarden elkaar. eveWel staat voor ontdekken buiten mijn comfortabele zone en genieten van wat ik heb.

Ik gun jou ook een eveWel, een kracht dichtbij jezelf waar je op terug kan vallen. En je aanmoedigt om te ontdekken. Met mijn inspiratiekaarten wil ik jou uitnodigen tot gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *