Don’t call it a dream, call it a plan

Ik ben een dromer voor zolang ik het mij herinner. Dromen helpen bij het verwerken van informatie en gebeurtenissen en het creëren van verlangens. Lekker veilig en je kan het boetseren naar eigen wensen en mogelijkheden.

Het word spannender wanneer je je dromen deelt. Het maakt je kwetsbaar. Eén kritische noot en je wordt bevestigd dat je het maar beter voor jezelf kan houden. Je wilt wel anders, maar je weet niet wat en hoe. Je kan toch niets anders?

Maar wat als je het uitspreekt en mensen reageren positief?! Eigenlijk veel spannender en leuker om bevestigd te worden in wat je goed af gaat. Het geeft energie en vertrouwen om nieuwe dingen te proberen. Door jezelf open te stellen ontvang je ook meer positiviteit.

Vandaag heb ik een droom werkelijkheid laten worden. Die criticus is er nog wel, toch is de magie van het nieuwe sterker. Zo fietste ik op deze zonnige lentemorgen naar de Kamer van Koophandel. Een klein uur later is eveWel een feit. Vanaf 3 april ben ik officieel zzp-er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *