Why?

Maandagavond 11 september. De 2e keer dat ik mag bloggen voor de Sociale Media Club 055. Al kletsend zie ik ineens mijn naam eveWel in beeld. Ik ben blij verrast en tegelijkertijd hoor ik gelijk dat stemmetje vanaf mijn schouder; mensen zullen je naam misschien wel opzoeken om te kijken wat jij brengt! En wat zeg jij dan?! Al snel verdwijnt het stemmetje wanneer ik volop in het verhaal zit en aantekeningen maak.
Pas wanneer er op de FB van SMC055 weer naar mijn site wordt verwezen, is hij er weer. Tja, wat doe ik eigenlijk?
Ik DOE, mijn WHY
Dat is waar eveWel eigenlijk over gaat.
Ik DOE:
  • vanuit intrinsieke motivatie.
  • vanuit nieuwsgierigheid.
  • want ik word blij van ontmoeten, ook al sta ik niet vooraan.
  • samen, want ik wil graag delen.
  • alleen wanneer ik afstand nodig heb om rustig te kunnen (vergel)ijken.
  • mee wanneer ik kan verbinden en inspireren.
  • wanneer ik vooruitgang zie.

 

Vanuit mijn thuisbasis, met man en een schoolgaande tweeling van 8, vind ik het heerlijk om meerdere werk- en ontmoetingslocaties te bezoeken. o.a. SMC055, Samenwerkt055, Plek, Start up Apeldoorn, Net werk 055, ouderhulp&raad op school. Vind ik het heerlijk om mogelijkheden te ontdekken, met en zonder dat stemmetje vanaf mijn schouder. Op eveWel dus geen productaanbod of dienstverlening, maar een weergave van mijn alledaagse bezigheden en gedachtespinsels. Mijn WHY is hierbij mijn focus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *