Hier-en-nu

Heb jij wel eens stil gestaan bij de dingen die je doet? De week of misschien wel dag gesplitst in kleine stukjes om deze vervolgens onder de loep te nemen. Wat maakte het dat je het deed en wat heeft het je gebracht?

In mijn werkzaamheden in de gehandicaptenzorg deed ik dit dagelijks. Ja, voor anderen dan. Zo kon ik bij enkele cliënten tot in detail beschrijven wat zij lieten zien bij spanning.

Tegenwoordig doe ik het ook bij mijzelf. Zelfs (of juist) in de vakantie, omdat alles wat je makkelijk afgaat bij je hoort. Hoe gaat dat bij jou? Denk jij in woorden of heb je er beelden bij? In beelden denken maakt het voor mij meer sprekend. Ook makkelijker om te splitsen en toe te lichten.

Ga jij met mij de challenge aan om de komende week de dag in kleine stukjes te verdelen? Werk voor jezelf uit wat je er toe gebracht heeft en wat het je gebracht uit. Wat je deelt is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *