Stil staan.

De meeste blaadjes zijn al van de bomen. Met dat de temperaturen dalen lijkt het dagenlang achtereen te regenen. De warme thee en je dikke trui geven niet de warmte waarnaar je verlangt. Jij kruipt ineen onder de dekens op de bank of in bed. Buiten bereiden dieren zich voor op de winterslaap. De natuur roept: Rust! ,,Hoe dan?” hoor ik je zeggen. De decemberdagen vragen nogal wat van je. Feestdagen, verjaardagen en andere activiteiten waarbij jouw plichtsgevoel overuren draait. Waar is die rust waar jij zo naar verlangt?

Altijd blijven doorgaan, dat is wat jij van huis uit hebt meegekregen. Vooral niet piepen. Je staat gewoon altijd voor de ander klaar. Geven maakt je blij. Dat ben jij, toch? Rust, wat moet je ermee?

Rust is een moment stilstaan. Maar wat betekent stilstaan? Wat betekent stilstaan voor jou?

In deze workshop gaan wij onderzoeken wat stilstaan voor jou betekent; in je lijf en in je gedachten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *