De tekentafel van eveWel.

Tekenen is gedachten en verlangens vormgeven die je niet in woord kunt beschrijven.
Het geeft betekenis aan verborgen gevoelens. Het geeft je kleur en kracht.
Tekenen weerspiegelt de tijd en ruimte in de hoofd. Het laat zien wie je was, wie je bent en wie je wilt zijn. Het is mogelijk dat je je tekenplezier als kind verloren bent door gebeurtenissen en bijbehorende belemmerende gedachten. Het kan ook zijn dat tekenen jou juist die veiligheid heeft gebracht in bijzondere tijden.

Als kind tekende ik veel en ik weet nog dat mijn opa een speciale tekening bewaarde vanwege het veelzijdige kleurgebruik. Wat ik tekende was fantasie. Later een periode dat ik de holly hobbies van Sarah Kay natekende of ze zelf bedacht. Het tekenen ging langzaam over in dagboeken schrijven.

In mijn werkzaamheden vond ik mijn tekenplezier terug om samen met de cliënten te tekenen. Vormen en letters natekenen en kleur geven. Of een leeg blad laten vullen.  Samen kleuren en potloden slijpen. Die kleine momentjes met grote waarde.

Voor mij hoef je geen beoefend tekenaar te zijn. Met een zestal vragen en een gegeven tijd, nodig ik je uit om je gedachten en verlangens op papier te tekenen. Dat mag in alle tekenvormen die jij vaardig bent.

Met deze tekenoefening wil ik je inspiratie bieden door verbinding te zoeken met jezelf. Door de tijd even te vergeten waardevolle herinneringen creëren. Dit kan individueel of in groepsverband.

Maandag 22 mei 19:30-21:30 try out in Plek. Vlijtseweg 128. Parkeren bij Foenix (ingang Noord). Met Foenix aan je rechterzijde het poortje door. Rechtsaf. Plek bevind zich schuin tegenover de bierbrouwerij De Vlijt.

Ben jij nieuwsgierig? Schrijf je in via info@evewel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *