Samenwerkt055

Samenwerkt055 is een platform voor en door werkzoekenden regio Apeldoorn.

Wekelijks ontmoeten, kennis en ervaringen delen. Laagdrempelig kennismaken met de overtuigingen en twijfels gedurende de werkloosheid. Het geeft ritme in je leven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Gestart met het ideaal een locatie te kunnen bieden is inmiddels uitgegroeid naar een steeds actiever platform waar gemotiveerde werkzoekenden aanschuiven. Wekelijks ontmoeten wij ca. 8-12 deelnemers. Bij de maandelijkse workshops die wij organiseren is de groepsgrootte vaak nog groter. De workshops geven je inzicht in sociale media, het maken van C.V.’s, sollicitatiebrieven en persoonlijke ontwikkeling. De workshops worden gegeven door externe deskundigen welke geloond worden met eer en faam.

Deelnemers komen omdat zij nieuwsgierig zijn, mensen willen ontmoeten. Alhoewel er geen opleidingsniveau is beschreven als voorwaarde zie je dat de deelnemers minimaal MBO+ hebben. De + zie ik als intrinsieke motivatie van de deelnemers open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

Mijn bijdrage is het organiseren en faciliteren van de workshops en de ruimte. Nieuwe events en wijzigingen doorgeven aan alle deelnemers via de groepsapp en sociale media. Dit doe ik niet alleen, maar als mede-initiatiefnemer voelt het wel als mijn ‘kindje’.

De mede-initiators hebben hun werk en idealen inmiddels elders. Met een nieuwe groep beheerders is Samenwerkt055 zo groot geworden als het nu is. Onze veelzijdigheid qua kennis en ervaring maakt ons sterk, dat geeft vertrouwen. Vanuit dit vertrouwen nemen mensen initiatieven, bloeit en groeit eenieder weer.

Bieden van een veilige ruimte waar men zichzelf kan (her)ontdekken, om vervolgens waardevolle stappen te kunnen maken. Handelen en bieden vanuit intrinsieke motivatie. Heel waardevol!

Ben jij geinteresseerd?

Je kan ons volgen op Facebook en LinkedIn. Leuker is om vrijblijvend aan te schuiven. Wij zijn iedere woensdagochtend te vinden in de boardroom in Foenix Zwitsal. Vlijtseweg 130, Apeldoorn. Voor vragen kan je terecht bij samenwerkt055@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *